sobota 13. února 2010

Tak zase..

..po delší době píšu, co nového.
Minulý týden sem celý proležela doma s čajem a kapesníkama, chtěla jsem se hlavně uzdravit na prázdniny které jsme měli tenhle týden.. Dala jsem se naštěstí do pořádku a prázdniny jsem si mohla užít, byli jsme lyžovat, s kamarádkou jsme chodily na brusle..prostě paráda. :-)
Jen ten závěr týdne moc nevyšel, včera jsem se opět chystala s Bárou na bruslení na stadion, do města jsme jely už dřív chtěly jsme kouknout co nového. Jenže.. dojeli jsme tramvají k Plaze a když jsem vystupovala z tramvaje, šup pád a bylo to..špatně jsem došlápla na nohu a pořádně stoupnout už prostě nešlo..Když jsem "odskákala" do Plazy na lavičku podívat se co dělá noha, už jsem měla kotník pěkně oteklej.
Rovnou jsem volala mamce že domů asi nedojedu, s taťkou pro mě do města přijeli a taťka nás rovnou vyhodil na pohotovosti..
Kotník mam prostě podvrtnutej a nataženej a není to poprvé.. :-(
Takže bych teď měla mít nohu 4 dny v úplném klidu, ledovat a stahovat. Zatím to dost bolí, tak se uvidí..
Prostě konec se vážně nepovedl.

4 komentáře:

Božena řekl(a)...

A ještě jsi zapomněla napsat, že sis ten kotník podvrtla pěkně "k narozeninám"!

Anonymní řekl(a)...

Naštěstí dostala ta splašená 16ka jako bolestné nádherný a moc dobrý dort ! Jaktík má konkurenci :-))

Růžena

Jaktík řekl(a)...

To je mi moc líto :( foukám na dálku na nožku a snad už je to teď lepší. 16tka! Fíha, to to letí! Tak do dalších let hodně zdraví, štěstí, úspěchů a spokojenosti a stále hodné rodiče, podporu v bráškovi a správné kamarády.

Ipsilonka řekl(a)...

Čauky blogerko, dnes už je to poněkud víc než 16, co? Když si tak prohlížím Tvoje obrázky a čtu komentáře, přeju si, aby ses sem zase vrátila. Moc se mi líbí. Ipsilonka